Légiósok

Lang csak a kispadon kaphat helyet a világsztárok elleni meccsen

A Dijon a PSG-vel játszik a hétvégén, ám az előjelek szerint a magyar hátvéd nem lesz kezdő.

A DigiSport Szélkakascímű műsorában szólalt meg Lang Ádám, aki hétvégén csapatával, a Dijonnal a PSG világsztárjai ellen találkozik hazai pályán a Ligue1 huszonharmadik fordulójában. A 24 éves játékos elárulta, meccsláz uralkodik Dijonban

– Mindenki meg van őrülve a városban, pár óra alatt elfogyott az összes jegy. A lelátó eddig ponyvával takart része is elkészült, oda is elkapkodták az összes belépőt – nyilatkozta a magyar védő, aki az utóbbi két alkalommal kényszerűségből a jobbhátvéd posztját töltötte be csapatában, de elmondása szerint ez nem volt idegen a számára.

A műsorba bekapcsolódott Langék házmestere is, aki éppen ekkor tartott szemlét a lakásban. Az idősebb úr elmondta, nagyon kedveli Langot, az ő és a másik két védő játékára lehet támaszkodni hátul, igazi betonvédelmet alkotnak. A magyar válogatott játékos aztán egy nem túl pozitív hírrel folytatta.

– Lehet, hogy nem leszek kezdő a PSG ellen. A pénteki gyakorláson nem a kezdők között edzettem, szomorú is voltam egész délután emiatt. Csak találgatni tudok, hogy ez mi miatt lehetett. Talán azért, mert egy hét alatt lesz három meccsünk, az edzőnknek pedig mániája a rotálás – zárta Lang, aki Draxlert tartja a párizsiak legjobbjának.

Olvasói sztorik