Légiósok

Élőben nézi Gulácsit a világbajnok edző

Joachim Löw is ott lesz a dortmundi lelátón az RB Leipzig vendégjátékán.

A Bundesliga 19. fordulójának rangadóját szombaton 18.30-tól rendezik Dortmundban, ugyanis Gulácsi Péter együttese, az újoncként a második helyen álló RB Leipzig lesz a Borussia vendége.

A német szövetség honlapjának beszámolója szerint a világbajnok válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw is ott lesz a lelátón. A hazaiaktól André Schürrle, Marco Reus, Mario Götze és Julian Weigl tartozik a nemzeti csapat keretéhez, a vendégek közül Davie Selke és Timo Werner az U21-válogatottbnál érdekelt. Werner eddig 11 góllal hívta fel magára a figyelmet a szezonban, de most influenza miatt biztosan nem játszhat.

Löw segítői közül Thomas Schneider a Bayern München–Schalke meccset nézi meg a helyszínen, Marcus Sorg pedig Angliába utazik, hiszen az Arsenal–Chelsea rangadón Mesut Özil és Shkodran Mustafi is érdekelt lesz. Vasárnap már Olaszországban lesz, ahol a Juventus–Internazionale találkozón figyeli Sami Khedirát.

A német válogatott kapusedzője, Andreas Köpke jövő kedden a Greuther Fürth–Borussia Mönchengladbach kupameccset nézni meg élőben, vagyis igazán szakértő szemek kísérik majd figyelemmel a másodosztályú házigazdáknál Megyeri Balázs teljesítményét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik