Légiósok

Nagy Ádám: jó példa lehetek arra, hogy bátran lehet nyúlni a fiatalokhoz

A Bologna középpályása reméli, hogy a magyar foci reklámtáblája lesz külföldön.

A TV2 1/1 Azurák Csabával című műsorában Nagy Ádám bolognai hétköznapjaiba tekinthettek bele a nézők. A magyar válogatott középpályása az Eb utáni tapasztalatokról és a negatív kommentekről is szót ejtett.

– Bolognában egy focicsapat van, rengetegen követik a sportágat, és szurkolnak nekünk, emiatt gyakrabban felismernek, mint otthon – mondta Nagy Ádám, aki eleinte nagyon sokat járt étterembe, de manapság már a saját konyháját is egyre többször használja.

– Minden mérkőzés után jó és rossz értelemben is cafatokra szedik az embert, kielemeznek. Ez jó mérkőzések után tök jó érzés, de ha van egy rossz meccsed, nem kímélnek sem a szakember, sem pedig a szurkolók a kommentekkel. De én már nem olvasom ezeket, mert hiába van tíz-tizenöt jó hozzászólás, azt az egy-két rosszat a szívére veszi az ember, pláne a szülők – mondta Nagy Ádám Azurák Csabának.

– Azért is voltam szomorú az Eb utáni első egy-két hétben, mert hallottam, hogy nincs annyi lehetőségük a csapattársaimnak, mint amire mindenki számított. Pedig az Eb-ről jöttünk, és éreztem, hogy nem volt olyan nagy különbség a magyar válogatott és a topbajnokságban edződő játékosok között. Remélem, jó példa lehetek arra, hogy a magyar fiatalokhoz bátran nyúlhatnak a külföldi csapatok és a válogatott is – mondta Nagy, aki reméli, hogy Bolognában két lábon járó reklámtáblája lehet a magyar focinak is.

Olvasói sztorik