Légiósok

Légióskörkép: Nagy Dominik máris gólt készített elő a Legiában

Pénteki légióskörkép: Bőle Lukácsék döntetlennel kezdtek.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Bőle Lukáccsal felálló CSM Iasi 1-1-re végzett a Pandurii Targu Jiu vendégeként a román élvonal 22. fordulójában. A magyar támadó végig a pályán volt.

Szintén végigjátszotta csapata mérkőzését Ghéczy Zoltán, a Hong Kong FC magyar csapatkapitánya. Az együttes 6-0-ra kapott ki odahaza a Southern Districttől a hongkongi bajnokság 14. fordulójában.

Nagy Dominik a Legia Warszawa második mai edzőmeccsén kapott lehetőséget, a második félidőben. Lengyel csapata a dán Nordsjaelland ellen ért el 1-1-es döntetlent úgy, hogy a Legia gólt érő akciója a magyar játékostól indult.

Varga Barnabás gólt szerzett csapata edzőmeccsén.

Megyeri Balázs védte a Greuther Fürth kapuját, mely hazai pályán 4-1-re verte a HSV Hannovert a német másodosztály 19. fordulójában. A nemrég igazolt Pintér Ádám is pályára lépett a hazaiaknál: a 74. percben állt be, tíz percre rá pedig kapott egy sárga lapot. A sérült Stieber Zoltán nélkül 1-0-ra nyert a Kaiserslautern a Nagy Dánielt nélkülöző Würzburger Kickers ellen; a szintén sérült Simon Krisztián nélkül felálló 1860 München a Bielefeld vendégeként maradt alul 2-1-re.

A Bese Barnabást végig a kispadon tudó Le havre hazai pályán 1-1-et játszott a Red Starral a francia másodosztály 23. fordulójában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik