Légiósok

Futács góllal jelezte, továbbra is kirobbanó formában van – VIDEÓ

A Hajduk támadója felkészülési mérkőzésen is betalált, majd lesérült. Hétfői légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Ott folytatta Futács Márkó, ahol a bajnokságban abbahagyta: a magyar támadó góllal vette ki a részét a Hajduk Split győzelméből a szlovák Trencin elleni felkészülési mérkőzésen. A 26 éves támadó 39. percben szerzett találatával 4-0-ra alakult a mérkőzés állása, végül 4-2-re nyert a horvát csapat. Futács a második félidőre már nem jött ki, aki a Hajduk Twitter-oldalának beszámolója szerint kisebb sérülést szenvedett és elővigyázatosságból az öltözőben maradt.

Az egyre jobb formába lendülő Adanaspor Koman Vladimirral a kezdőben győzött hazai pályán a Kasimpasa ellen 2-0-ra a török bajnokság tizenkilencedik körében. Ezzel már öt forduló óta veretlenek.

Stieber Zoltánt nem nevezte a keretbe a Kaiserslautern, amely a Hannover otthonában szenvedett 1-0-s vereséget a Bundesliga 2. tizennyolcadik fordulójában.

Tamás Krisztián sem volt a Spezia keretében a Latina elleni olasz másodosztályú meccsen, csapata végül 3-2-re nyert.

Olvasói sztorik