Légiósok

Légióskörkép: Megyeri belekapott a büntetőbe, de védeni nem tudott – VIDEÓ

Pénteki légióskörkép.

Megyeri Balázs védte a Greuther Fürth kapuját a német másodosztály 18. fordulójában is. A tavaszi rajton nem szerzett pontot az együttes a sérült Simon Krisztiánt nélkülöző 1860 München otthonában, miután Ivica Olic a 43. percben büntetőből válaszolni tudott Dursun vezető találatára, majd a 89. percben Liendl éppen Olic passzából lőtt győztes gólt. A meccs 2-1-gyel ért véget, Megyeriék majd’ egy félidőn keresztül emberhátrányban játszottak Sama kiállítása miatt.

Megyeri majdnem büntetőt védett:

A sérült Németh Krisztián nélkül felálló al-Garafa sima, 3-0-s vereséget szenvedett az al-Szadd vendégeként a katari élvonal 18. fordulójában.

Bese Barnabás 66 percet töltött a pályán a Le Havre színeiben a francia másodosztály 22. fordulójában. Csapata ekkor már 2-0-s hátrányban volt a Troyes otthonában (a hazaiak tizenegyesénél a magyar védő szabálytalankodott), és végül 2-1-re maradt alul.

A szintén sérült Huszti Szabolcsot nélkülöző Eintracht Frankfurt 1-0-ra nyert a Schalke 04 otthonában a német Bundesliga 18. fordulójában.

Kovács Péter két gólt szerzett a norvég Sandefjord felkészülési mérkőzésén. Csapata 5-3-ra verte a harmadosztályú Notoddent.

Olvasói sztorik