Légiósok

Újabb válogatott alapember tér vissza az NB I-be?

A lengyelek szerint az sem elképzelhetetlen, hogy hazatér Kádár Tamás.

Továbbra is tart az átigazolási mizéria Kádár Tamás körül. A Lech Poznan védőjét két klub, a Dinamo Kijev és a Birmingham City is szeretné a soraiban tudni, ám egyelőre még nem került pont a transzfer végére. A lengyel poznan.wyborcza.pl úgy tudja, az ukrán csapat már mindenben megegyezett Kádárral, ám a két klub még nem jutott dűlőre az átigazolási díj meghatározásában – a lengyelek 2.5 millió eurót kérnek.

Az oldal hozzáteszi, amennyiben a válogatott védő ügyében nem jut egyezségre egymással a Lech és a Dinamo Kijev, akkor akár könnyen előfordulhat, hogy már a télen az NB I-ben folytatja karrierjét.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!