Légiósok

Harmadszor is edzőt vált a két magyar olasz klubja – sajtóhír

Corini helyét a szezon elején már egyszer menesztett Davide Ballardini veheti át a Palermo kispadján.

A Sky Sports és helyi olasz sajtóhírek szerint alig két hónap után távozik a Balogh Norbertet és Sallai Rolandot foglalkoztató Palermo kispadjáról Eugenio Corini.

A szicíliai klub hivatalosan még nem jelentette be az újabb váltást, ám az előzmények ismeretében nem lenne meglepő az edzőcsere. Corini november végén vette át a csapat irányítását, és ő lehet a szezonban a harmadik tréner, aki távozni kényszerül. Az idényt Davide Ballardinivel kezdték, ám két forduló után mennie kellett. A helyét Roberto De Zerbi vette át, akit a 14. játéknapot követően menesztett Maurizio Zamparini elnök. Ekkor érkezett Corini, akinek úgy fest csak két hónap jutott a kispadon. Helyét a szezonban egyszer már menesztett Davide Ballardini veheti át.

A szicíliai klub elnöke nem csak az idei szezonban váltogatja sűrűn a trénereket, 14 éves regnálása alatt ez lehet a 40. edzőcseréje. Ballardini visszatérése jó hír lehet a gárda két magyar játékosa, Balogh Norbert és Sallai Roland számára, hiszen élvezték az olasz tréner bizalmát – írja a goal.com

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik