Légiósok

Dzsudzsák szórta a húszezreseket a mulatós bulijában

Csak úgy dőlt a lé a focista partiján.

Az egyik legnépszerűbb mulatós zenészt, Dögös Robit hívta meg zenélni egyik bulijába az al-Vahda focistája, Dzsudzsák Balázs. A zenész a Bors-nak nyilatkozott a jól kereső magyar játékosnál történt debreceni fellépéséről, amelyről ugyan hang – és képfelvétel nem születhetett, de néhány kulisszatitkot elárult.

– Letett egy 22-es számú focimezt az asztalra, és ráírta nekem, hogy: Dögös Robinak Dzsudzsák Balázstól, fogadja sok-sok szeretettel! Megkért, vegyem fel a mezt, és végig abban kellett zenélnem. Voltak olyan pillanatok is, hogy végigrakta húszezresekkel a mez gallérját, és úgy rendelte tőlem a számokat – mesélte Robi, akit a billentyűse világosított fel, hogy kicsoda is Dzsudzsák Balázs.

– Mielőtt elkezdtünk zenélni, azt mondta: „minden nagyképűség nélkül, bárkit meghívhatnék, de nekem te kellettél. Viszont Robikám, erről az estéről nem készülhet semmilyen felvétel, se kép, sem videó.” Persze ennek eleget is tettünk, ezen ne múljon. A buli Balázsnak is be­jött, mert utána megkérdezte, csinálnék-e neki névre szóló le­mezt. Öt számot kért, és annyit is kapott tőlem. Eltette, talán a kocsijában hallgatja.

Olvasói sztorik