Légiósok

A Besiktas ismét bejelentkezett Szalai Ádámért

A sztárcsapat kölcsönvenné a Hoffenheim magyar csatárát.

A Besiktas nem tett le Szalai Ádám megszerzéséről – adta hírül szerdai cikkében a török sztárcsapat életével foglalkozó futbol1903.com

A Besiktas érdeklődéséről először október elején lehetett hallani, amikor a török klub sportigazgatója, Gökhan Keskin felfigyelt a Svájc elleni világbajnoki selejtezőn két gólt szerző támadóra. Az ősz folyamán még több bizonyíték is napvilágot látott arról, hogy a török sztárcsapat valóban leigazolná a 28 éves magyar válogatott csatárt. A szerdai cikk emlékeztet, hogy az utóbbi időben a Besiktas hallgatott az üzletről, ám Szalai ismét szóba került, és a török klub meg is kereste a Hoffenheimet.

A hírek szerint a Besiktas fél évre kölcsönvenné Szalai Ádámot, de a szerződés egy vételi opciót is tartalmaz, miszerint később végleg is megvásárolhatja a magyar csatárt.

Szalai klubváltása mindenesetre meglepő lenne, mivel a játékos menedzsere, Lars-Wilhelm Baumgarten egy héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy kliense biztosan marad, és megküzd a helyéért a Hoffenheimben.

Olvasói sztorik