Légiósok

Bogdán a nyáron a Liverpoolban kezdené el a felkészülést

A kapus szerint az a legfontosabb, hogy a térde rendben legyen.

A Wigantől már elköszönt egy ideje Bogdán Ádám, akinek még tavaly szakadt el a jobb térdében a keresztszalagja. A magyar kapus a goal.com-nak nyilatkozott az állapotáról és a Liverpoolról, ahová visszatért a kölcsönszerződéséből.

– Egyre könnyebben mennek a hétköznapi dolgok. Ma hagyom el a mankót, onnantól pedig minden részletre nagyon kell majd figyelnem. Ennél a sérülésnél fontos, hogy az első hat hétben mi történik a műtét után, de úgy gondolom, hogy jó úton járok – fogalmazott.

– Azt mondták nekem, hogy ezzel a sérüléssel leghamarabb hat hónap után tudok játszani, de van, akinél eltart tizenkét hónapig is. Igazából rajtam múlik, hogy miként reagálok a kezelésekre. Úgy gondolom, hogy ha minden rendben megy, akkor már az új szezonra a felkészülést a csapattal fogom kezdeni.

A Liverpoolnál nincsenek megelégedve a szurkolók a kapusok teljesítményével. A honlap rákérdezett Bogdánnál arra, hogy lehet-e esélye újra a csapatba kerülni.

– Nem tudom és nem is gondolkozom ezen most. A legfontosabb, hogy felépüljek, és aztán meglátjuk hogyan alakul nyáron a dolog. Szeretném elkezdeni a csapattal a felkészülést és utána úgyis eldől minden. Megmondom őszintén, most az a legfontosabb, hogy a térdem rendben legyen, visszanyerjem a formámat és az erőnlétemet. Egy ilyen hosszú sérülés után tudom, hogy ez nem lesz egyszerű. A nyár még nagyon messze van.

A teljes interjút itt olvashatják.

Olvasói sztorik