Légiósok

Légióskörkép: Komanék bravúroztak a Fenernél, Szalai csak helyzetig jutott

Ikszelt az Adanaspor, Szalai végig a pályán volt a Hoffenheimben.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Hoffenheim felkészülési mérkőzésen győzte le 4-1-re a harmadosztályú Sonnenhof Grossaspach együttesét. Szalai Ádám a kezdőcsapat tagja volt és végig is játszotta a meccset, de a négy lőtt gólból egy sem fűződik a nevéhez. A Hoffenheim Twitter-oldalának tudósítása szerint a magyar játékos a 21. percben került nagy helyzetbe, de csúsztatása centiméterekkel mellé ment.

Sallai Rolandot nem nevezték a Palermo keretébe a Sassuolo elleni idegenbeli bajnokin, mivel a magyar játékosnak hátfájdalmai akadtak, míg Balogh Norbert a 78. percben kapott lehetőséget, de segíteni ő sem tudott, csapata 4-1-re kikapott a Serie A huszadik fordulójában.

Szintén felkészülési mérkőzést játszott vasárnap a Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt fémjelezte RB Leipzig a skót Glasgow Rangers ellen. Előbbi végig a pályán volt, utóbbi a keretbe sem került be, a lipcseiek végül 4-0-ra kiütötték a skótokat.

Bravúrpontot hozott el a Fenerbahce otthonából az Adanaspor, amelyben a kezdőben kapott helyet Koman Vladimir. A magyar focista a 78. percben besárgult, csapata 2-2-re végzett a török bajnokságban.

A Lugano-Kaiserslautern összecsapáson a hazaiaknál a keretbe sem nevezték Vécsei Bálintot, míg a németeknél egy félidőt tartózkodott a pályán Stieber Zoltán. A Lautern 2-1-re legyűrte a svájciakat a felkészülési meccsen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik