Légiósok

Feczesin: „Jobb, mint amire számítottam”

Előbb egy dél-koreai szigetén, majd Japánban edzőtáboroznak.

Pénteken beszámoltunk róla, hogy az NB I góllövőlistáját holtversenyben vezető Feczesin Róbert a Jeonnam Dragonsban folytatja pályafutását, a dél-koreai egyesület kivásárolta fehérvári szerződéséből. A magyar válogatott támadó már járt is Dél-Koreában, aláírta egy plusz egy évre szóló szerződését és január közepén kezdi el a felkészülést új csapatával.

„Szöultól nagyjából kétórás vonatútra van a város, tipikus ázsiai hely, de bevallom, jobb, mint amire számítottam. Tisztaság van, elegáns és modern utcák, nemzetközi éttermek és kávézók. Egy toronyépületben kapok lakást, lesz autóm, a vezetőség tényleg mindent megtesz, hogy komfortosan érezhessem magam” – nyilatkozta az F-Group menedzseriroda közleményében Feczesin.

Rajta kívül van brazil, horvát és egy ausztrál-horvát futballista a klubban, honfitársunkat a nemrég távozott macedón csatár helyére igazolták.

„Meglepően profi körülményekkel találkoztam, a stadion és az edzőközpont is remekül felszerelt, az egyetlen nehézséget csak az jelentheti majd, hogy a helyiek angoltudása nem az igazi, de tolmács segít a kommunikációban. Először a dél-koreai Jeju-si szigetén, aztán Japánban edzőtáborozunk, a bajnokság márciusban kezdődik és novemberig tart. Motivált vagyok, nagy kihívásnak tartom ezt a lehetőséget, szeretném bizonyítani, hogy külföldön is képes vagyok gólokat szerezni” – tette hozzá.

Olvasói sztorik