Légiósok

30-szoros olasz válogatott vetélytársat kaphat maga mellé Nikolics

Giuseppe Rossi tulajdonképpen hazájába térhetne vissza.

Nehéz eldönteni, hogy jó hír volna-e a Chicago Fire magyarja, Nikolics Nemanja számára, ha igaznak bizonyulna az rtvbn.com híre, miszerint a klub szerződtetné Giuseppe Rossit.

Az biztos, hogy az MLS előző idényében utolsó helyen végző gárda számára óriási segítség lenne, ám az már koránt sem ennyire egyértelmű, hogy Nikolics pozícióját pozitívan befolyásolná a 30-szoros olasz válogatott csatár érkezése.

Rossi jelenleg a Celta Vigo játékosa (6 meccs, 1 gól fél év alatt), miután az elmúlt években számtalan sérüléssel küszködött. A 29 éves támadó a Manchester Unitednél nevelkedett, majd megfordult a Newcastle, a Parma, a Villarreal, a Fiorentina és a Levante gárdáinál is.

Érdekesség, hogy Rossi Amerikában, New Jersey-ben látta meg a napvilágot és 13 éves korában igazolt csak Parmába, ahonnan később elvitte a Manchester United.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!