Légiósok

Horvát topcsapat jelentkezett be Futács Márkóért

Az éllovas Rijeka a rivális magyar támadójával erősítene.

A Rijeka Transfer News legfrissebb beszámolója szerint a horvát élvonalban élen telelő HNK Rijeka magyar játékost nézett ki magának. A portál úgy értesült, a rivális Hajduk Split színeiben ősszel kiváló teljesítményt nyújtó Futács Márkóval erősítenék meg keretüket, aki a távozó Haris Handzicot pótolhatja. A bosnyák támadót az NK Osijek (– a horvát élvonal pillanatnyi harmadik helyezettje) szeretné leigazolni.

Futács súlyos sérülése után nyáron igazolt a Hajdukhoz, ahol kiváló formát mutatott: minden sorozatot figyelembe véve a szezon első felében tíz góllal segítette a splitieket, nem csoda, hogy a horvát topcsapat figyelmét is felkeltette. A klub átigazolási híreivel foglalkozó portál úgy tudja, a Rijeka “közelít” a magyar csatár felé.

A 37 pontos Hajduk a tíz csapatos horvát bajnokság negyedik helyén telel, míg a Rijeka a maga 52 pontjával toronymagasan vezeti a pontvadászatot.

Néhány napja a magyar támadót a Maccabi Haifával hozták szóba.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!