Légiósok bajnokok ligája

„Nikolics jó lehetett volna a BL-ben is”

A lengyel szakember szerint hibáztak a Legiánál...

Néhány napja vált hivatalossá, hogy Nikolics Nemanja pályafutását a Chicago Fire színeiben folytatja. A magyar játékos ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelhetett a Legiával, igaz, öt mérkőzésen csupán 187 percet tölthetett a pályán.

– Nikolics nagyon érzi a kaput, főleg igaz ez akkor, ha a tizenhatoson belül van nála a labda. Ha kezdő lehetett volna a BL-ben a Real Madrid ellen (3-3), még több gólt rúghatott volna a Legia – nyilatkozta Maciej Murawski a Polska Times hasábjain, aki korábban hatszor ölthette magára a lengyel címeres mezt. A 42 éves szakember jelenleg az NC+ szakértőjeként dolgozik.

– Biztos vagyok benne, hogy Nikolics kellően jó és eredményes játékos tudott volna lenni a Bajnokok Ligája csoportkörében is – csakúgy, mint a bajnokságban. Kevesen képesek olyan hatékonyak lenni, mint Nikolics, ez kivételes képesség – árulta el a szakember, aki azt is hangsúlyozta:: szerinte az ősz legjobb Legia-játékosa Nikolics volt. Murawski kiemelte: komoly összeget kapott a Legia a Chicago Fire-höz aláírt támadóért, árából olyan csatárt kell vásárolniuk, aki képes lesz pótolni őt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik