Légiósok

Nagy Ádám a Serie A tíz legnagyobb ígérete között

A Calciomercato összegyűjtötte az olasz Serie A legnagyobb ígéreteinek tízes listáját. Azokból a futballistákból válogattak, akik még kevés szerepet kaptak, vagy már megmutatták magukat, de a 2017-es esztendőben robbanhat be igazán az olasz élvonalba.

A listára felkerült a Bologna magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám is. A 21 éves játékosról azt írják, hogy a rendszeres játéklehetőség ellenére voltak hullámvölgyek az őszi játékában, de mindent elmond a magyar fiatalról, hogy ő lett december legjobbja a Bolognánál.

A listán még helyet kapott a Genoa fiatalja, Pietro Pellegri, aki a múlthéten beállította a valaha volt legfiatalabb Serie A-játékos korcsúcsát 15 évesen és 280 naposan. Rajta kívül Lorenzo Pellegrini (Sassaulo), Robin Quaison (Palermo), Pol Lirola (Sassuolo), Patrick Shick (Sampdoria), Federico Chiesa (Fiorentina), Marko Pjaca (Juventus), Rolando Mandragora (Torino) és Alberto Grassi (Napoli) neve merült fel azon játékosok között, akik 2017-ben robbanhatnak be igazán a Serie A-ban.

Olvasói sztorik