Légiósok

Kocsis: hamarosan számíthat rám László Csaba

Januárban a labdás edzéseket is elkezdheti, márciusra tökéletes formába lendülhet a DAC magyar válogatott futballistája.

Kevés balszerencsésebb játékos van Kocsis Gergőnél. A Bernd Storck által az Európa-bajnoki keretbe is behívott ifjú védő végigdolgozta a felkészülést a magyar válogatottal és új klubcsapatával, a Dunaszerdahellyel, majd az évad előtti utolsó tesztmeccsén keresztszalag-szakadást szenvedett.

A 22 esztendős Kocsisról – korábbi Augsburg-, Videoton-, Puskás Akadémia-játékos – nemrég elterjedt, hogy a teljes idényt kénytelen kihagyni, ám a Rangadó megtudta, ez szerencsére nem fedi a valóságot.

– Rengeteg szurkoló kérdezte, igaz-e a hír, nem győztem hangsúlyozni, hogy szó sincs erről – így a válogatott védő. – Örömmel mondhatom, hogy nagyszerűen haladok a rehabilitációval: futok, sprintelek, hamarosan a labdás edzéseken is részt vehetek.

Kocsis Gergő kiemelte, sokat köszönhet a DAC-nak, amely amellett, hogy kitart mellette és biztatja, engedélyezte, hogy a Honvédnál is tevékenykedő Szilágyi Ágnes gyógytornász segítségével idehaza készüljön a visszatérésre.

– Nem lehetek elég hálás Ágnesnek, aki az ünnepek alatt is irányítja az edzéseimet, december huszonnegyedikén és huszonötödikén is dolgozni fogunk – tette hozzá Storck kapitány egyik nagy kedvence. – Minden nagyon klasszul alakul Dunaszerdahelyen: elkészült az új stadion, a csapat megindult felfelé, már csak az kell, hogy visszatérhessek. Leültünk beszélni, miután László Csaba átvette az együttest, nagyon remélem, hogy hamarosan számíthat rám.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik