Légiósok

Kleinheisler és Lewandowski fotójával hirdeti a Bayern-meccset a Darmstadt – FOTÓ

A magyar játékos lehet a főszereplő?

A német Bundesliga 15. fordulójában a sereghajtó SV Darmstadt 98 az éllovas Bayern Münchent fogadja. A vendégek kerete hemzseg a világsztároktól, közülük Robert Lewandowski került fel a mérkőzést beharangozó fotóra, míg hazai oldalról a magyar válogatott Kleiheisler László köszön vissza:

A találkozó elé öt kiemelkedő tényt is a szurkolók elé tárt a Darmstadt Twitter-oldala:

1. Otthon sokkal jobban megy a Darmstadtnak, mint idegenben. Az őszi szezon nyolc pontját kivétel nélkül a hazai szurkolótábor előtt szerezték Kleinheislerék.

2. A Darmstadt mind a hét mérkőzésén, amikor a Bundesliga éllovasával találkozott, nyeretlen maradt. A négy vereségből hármat a Bayern ellen szenvedtek el.

3. Hét tétmérkőzésen még egyszer sem sikerült a Darmstadtnak
legyőznie a Bayern Münchent. A legutóbbi hat mérkőzés kivétel nélkül bajor győzelemmel ért véget.

4. Amikor legutoljára a Bayern München hasonlóan kicsi stadionban játszott, mint amilyen a Darmstadté, vereséggel zárt. A Rosztov elleni novemberi BL-mérkőzés 3-2-es orosz győzelemmel ért véget. A találkozót 15 211 néző tekintette meg a helyszínen.

5. A Bayern München a legutóbbi hét idegenbeli tétmérkőzéséből csak hármat tudott megnyerni: egy döntetlen és három vereség még a mérlege. Ezek közül egyik találkozó sem ért véget 0-0-s eredménnyel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik