Légiósok

Dárdai tudja a győztes receptet a Leipzig ellen

A Hertha trénere betonbiztos védelmet akar látni a következő bajnokin.

A második helyezett RB Leipzighez látogat szombaton a Dárdai Pál vezette Hertha BSC a Bundesliga tizenötödik fordulójában. Gulácsi Péterrel a kapuban a lipcsei együttes egyelőre még veretlen a hazai bajnokikon, ám a berliniek ennek véget akarnak vetni, derül ki a magyar tréner mérkőzés előtti nyilatkozatából.

– Az a tervünk, hogy lehozzuk kapott gól nélkül a meccset, elől viszont egyszer betaláljunk. Nincsenek rossz emlékeim azokról a találkozókról, amelyeket fiatalként vívtm a Leipzig ellen. Mindig tiszteltük egymást és békés összecsapások voltak. Nagyon gyorsan játszanak és jól végzik a letámadásokat is. Az különbözteti meg őket a többi csapattól, ahogyan a labdavesztéseire reagálnak – dicsérte az ellenfelet Dárdai, majd kitért az előző fordulóban sorsdöntő hibát vétő játékosára, Niklas Starkra. – Egy nagyon erős, hibátlan Niklast láttam ezen a héten az edzéseken. A hibája már a múlté – olvasható a magyar tréner nyilatkozata a Kickeren.

Sebastian Langkamp és Anthony Brooks sérülése miatt a fiatal Florian Baak kerülhetett volna be a felnőtt keretbe szombaton, ám a játékos is kisebb sérülést szedett össze az edzésen, így helyette a 19 éves Jordan Torunarigha tarthat a nagyokkal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik