Légiósok

Nikolicsért török csapat jelentkezett be

Sajtóhírek szerint a Trabzonspor támadófronton erősítene januárban.

Török sajtóhírek szerint már a helyi élvonal egyik csapatánál is felmerült Nikolics Nemanja neve – egészen pontosan a bajnokságban jelenleg 10. helyen tanyázó Trabzonspor készül ajánlatot tenni a támadóért. Legalábbis erről számolt be a Karadenizin Sesi és a Medya Trabzon.

A Trabzonspor az őszi szezon első tizennégy mérkőzésén az egyik legkevesebb gólt rúgta a bajnokságban, csupán tizenkét találat szerepel a nevük mellett – így nem meglepő, hogy gólerős játékost keresnek.
Mindkét portál elismerően ír Nikolics eddigi sikereiről, így kiemelik: a 2009-2010-es és a 2013-2014 szezonban 18-18, míg a 2014-2015-ös idényben 21 találatot sikerült összehoznia. Legutóbb a Legia színeiben 28 bajnoki gólt lőtt, de a kupában is eredményes volt hatszor. A játékos árát a török portálok két millió euró körülire becsülik.

A támadó nemrégiben hangsúlyozta: télen szinte biztosan távozik Varsóból, nem meglepő, hogy remek mutatóinak köszönhetően válogathat a kérők ajánlatai között. Korábban már a Chicago Fire SC, a Hull City és az Anzsi Mahacskala is felmerült Nikoliccsal kapcsolatban, míg menedzsere, Filipovics Vladan a kínai vonalat sem zárta ki.

Olvasói sztorik