Légiósok

Kalmár Zsolt a Fradiban?

A magyar játékos korábban cáfolta, hogy hazatérne.

Korábban beszámoltunkarról, hogy német sajtóhírek szerint télen távozni kíván Lipcséből Kalmár Zsolt. A fiatal magyar középpályás alig kapott lehetőséget ősszel a Bundesliga éllovasánál, ezért fejlődése azt szolgálja, hogy továbblépjen.

A hírre reagálva szerda délután a Zöld Lelátó portál arról számolt be, hogy a középpályás a Ferencváros színeiben folytathatja karrierjét. Azt írják: „Most pedig bejelentette a német Bild, hogy Zsolt távozna. És a távozás oka a rendszeres, biztos játéklehetőség, méghozzá olyan szakmai közegben, ahol a német szakmai munka van előtérben. Nálunk pedig pont magyar, gyors, jól cselező játékosra lenne szükségünk, így könnyen lehet, hogy fél+egy évre kölcsönbe érkezhet hozzánk Zsolt! A Ferencváros Kalmár Zsolttal kellőképpen meg tudná erősíteni a középpálya középső harmadát!”

Maga az érintett egyébként a Csakfocinak úgy fogalmazott: „Nem tervezem a hazatérést. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy Németországot elhagyjam, ha egy olyan csapathoz tudnék kerülni, ahol komoly célokért játszhatnék és rendszeresen megkapnám a lehetőséget.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik