Légiósok

Gulácsi miatt egyszerre dühösek és boldogok a Pool drukkerei

„Ötvenmillió fontért visszavásárolhatjuk" – vélik az angolok.

Újoncként parádézik a német pontvadászatban az RB Leipzig, Gulácsi Péterék tizenhárom fordulót követően még veretlenek a bajnokságban. A begyűjtött 33 pontnak köszönhetően vezetik a tabellát, három egységgel megelőzve a rekordbajnok Bayern Münchent.

A lipcseiek kapujából kirobbanthatatlan a parádés formát mutató Gulácsi Péter. A magyar válogatott hálóőre csupán tizenegy gólt kapott az elmúlt őszi fordulókban, nála csak a bajorok sztárja, Manuel Neuer neve mellett szerepel jobb (kapott gól: 9) mutató.

Ezen statisztikai eredményekre a Liverpool FC hivatalos szurkolói oldala is felhívta a drukkerek figyelmét. Mint ismert, a 26 éves játékos 2008 és 2013 között állt a Vörösök szolgálatában, igaz, jobbára alacsonyabb osztályokba adták kölcsön.

Mára mindezt alaposan megbánták a Mersey-parti csapatnál: „Ki emlékszik Gulácsi Péterre? Úgy tűnik, a Liverpool korábbi kapusának nagyon jól megy a dolga.” – írja a Kop szerzője a mikroblogon.

Ezen Twitter-bejegyzésre csalódottan reagálták a Pool-drukkerei, hiszen úgy látják: kár volt elengedni a magyar kapust, ám sikereinek ők is örülnek.
– „Igazán lenyűgöző teljesítmény!”
– „Majd 50 millió fontért visszavásárolhatjuk.”
– „Nemcsak Gulácsiról, de Reináról is lemondtunk, aki szintén jól teljesít.”
– „Több kiemelkedő védést mutatott be ősszel Gulácsi.”
– „Vissza kellene vásárolni Gulácsit. Jobb kapus, mint Loris Karius.”
Olvasói sztorik