Légiósok

Nikolics fejjel talált be, Stieber mellé lőtte a büntetőt – VIDEÓ

Megyeriék a Karlsruhe otthonából hozták el a három pontot. Pénteki légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A német másodosztályú bajnokság tizenötödik fordulójában a Kaiserslautern a St.Pauli otthonába látogatott. A vendégeknél a kezdőben kapott lehetőséget Stieber Zoltán, aki a 32. percben mellé lőtte a tizenegyest. A magyar játékost a 71. percben lecserélték, csapata pedig 0-0-ra végzett.


Zoltan Stieber (Penalty missed) HD – FC St… by livescoreIn

Szintén a német másodosztályban, Megyeri Balázsék 2-1-re megverték idegenben a Karslruhét. A magyar kapus kilencven percen keresztül őrizte a Fürth kapuját.

A CSM Iasi otthon 1-0-ra megverte a Concordiát a román bajnokság tizenkilencedik fordulójában. A hazaiaknál végigjátszotta a meccset Bőle Lukács.

Hiába szerzett kétgólos előnyt a Legia Warszawa, végül 2-2-es döntetlenre végzett hazai pályán a Plock ellen a lengyel bajnokság tizennyolcadik fordulójában. A varsóiak első gólját Nikolics Nemanja szerezte, a magyar csatárt aztán a 65. percben lekapta trénere a pályáról.

Bravúros pontszerzést hajtott végre a Dijon, amely a Caen vendége volt a francia élvonal tizenhatodik fordulójában. Emberhátrányban és kétgólos hazai vezetésnél fordult a Dijon a második félidőre, ám végül így is elhozott egy pontot idegenből, hiszen 3-3-nál fújta le a játékvezető a meccset. Lang Ádám a kispadon nézte végig az összecsapást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik