Légiósok

Mervó és Gyurcsó farkasszemet néz; hét meccse veretlen csapatot fogadnak Gulácsiék

A Paulo Sousa vezette Fiorentina otthonában bizonyíthat az új edzőnek Sallai és Balogh. Hétvégi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Vasárnap – Paulo Sousáék ellen játszik Sallai és Balogh

A hét utolsó napjára még két magyar érdekeltségű magyar meccs marad a Bundesligában, Kleinheisler László (Darmstadt) a Hamburg védői között cikázhat (15.30), az előző körben parádézó Huszti Szabolcs pedig az augsburgiaknak mutathatja meg ismét kivételes képességeit (17.30).

A német másodosztályban Nagy Dániel a Düsseldorf ellen kaphat lehetőséget (13.30), míg a Serie A-ban Sallai Roland és Balogh Norbert a Fiorentina otthonában mutathatja meg a magyar virtust (20.45).

A lengyel élvonalban is maradt honfitársunk vasárnapra, Litauszki Róbert a Leczna ellen kaphat hosszú idő után perceket a pályán (15.30), míg Kádár Tamás és a Lech a második helyen álló Jagielloniát verheti meg (18.00).

Priskin Tamás Szlovákiában a Trnava ellen onthatja a gólokat (15.20), Futács Márkó pedig Horvátországban a Belupo kapusának növelheti a vérnyomását (15.00) veszélyes lövéseivel.

Az olasz harmadosztályban Bajner Bálintot a Sambenedettese védőinek kellene lefognia, Forgács Dávid ellenben FeralpiSalo csatárainak törhet borsot az orra alá (14.30).

Bese Barnabás a Francia Kupában húzhatja meg a jobb oldalt, csapatával (Le Havre) a Colomban Locmine gárdájához látogatnak (15.00).

Négy vereség után Vécsei Bálint vezetésével kerülhet ki a gödörből a Lugano, amely ezúttal a Thun ellen mérkőzik meg Svájcban (13.45). A sereghajtó Adanasporban Koman Vladimir remek megoldásai jelenthetik a fényt az alagút végén, a Genclerbirligi ütheti meg a bokáját (17.00).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik