Légiósok

Nikolics a tengerentúlra tart?!

A Hull City helyett régi játszótárssal felálló MLS-klub csaphat le a támadóra januárban.

Kapcsolódó cikkek

Könnyen elképzelhető, hogy már januárban távozik a Legia Warszawa támadója, Nikolics Nemanja. Egy a játékoshoz közeli forrás azt nyilatkozta az ESPN-nek, hogy a magyar játékos nem a Hull Citynél köthet ki, hanem az MLS-ben, hiszen a Chicago Fire SC érdeklődik iránta.

A legfrissebb beszámoló szerint az amerikai klubnál azon dolgoznak, hogy az új szezonnak mindenképpen ütőképes csapattal vághassanak neki, támadóposzton pedig Nikolics Nemanja szerepel a kívánságlistájuk élén. Mindennek érdekében szóbeli tárgyalásokat kezdeményeznek a Legia elöljáróival.

A Chicago Fire SC az alapszakasz végén a tabella utolsó helyén végzett, amit a klub abszolút csalódásként élt meg, ezért céljuk, hogy minőségi játékosokkal erősítsék tovább a keretüket. A klub az elmúlt hét évben csupán egyszer vívta ki a rájátszást.

Amennyiben a klubváltás összejönne, Niko régi játszótárssal egyesülhetne ismét, hiszen a Chicago alkalmazásában áll a salvadori válogatott Arturo Álvarez, aki 2013 és 2015 között a Videotonnál játszott.

Olvasói sztorik