Légiósok

Gyurcsó Ádám két védő között adott hajszálpontos gólpasszt – VIDEÓ

Keddi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Lengyel Kupa negyeddöntőjében a Pogon Szczecin a Puszczát fogadta a két csapat párharcának visszavágóján. A Pogon idegenben 2-1-es előnyt harcolt ki, hazai környezetben pedig az első félidőben Gyurcsó Ádám remek gólpasszával szerzett vezetést. A második félidőben Fraczczak növelte a különbséget, és végül 2-0-ra nyert a Pogon, így 4-1-es összesítéssel jutott elődöntőbe. Gyurcsó a 84. percig volt a pályán.

Az Adorján Krisztiánnal felálló Novara az élvonalbeli Chievótól kapott ki 3-0-ra az Olasz Kupa legjobb 32 csapata között. A magyar játékos végigjátszotta a meccset.

Bőle Lukács végig a pályán volt a CSM Iasi 1-0-s veresége alkalmával. Az együttes a román élvonal 18. fordulójában a Viitorul vendégeként lépett pályára – a magyar játékos egy sárga lapot kapott a meccsen.

A francia élvonal 15. fordulójában a Lang Ádámmal felálló Dijon FCO egy hajrában szerzett góllal 1-1-re végzett a listavezető Monaco ellen. A magyar védő végig a pályán volt. A másodosztály 17. fordulójában Bese Barnabás a 80. percben csereként lépett pályára, de nem tudott segíteni csapatán, a Le Havre-én, mely 1-0-ra kapott ki a Strasbourg ellen.

Olvasói sztorik