Légiósok

A hosszabbításban buktak fontos pontokat Kötelesék, Vargáék és Langék is

Varga Barnabás ismét csere volt, a Mattersburg a 95. percben csúszott le a pontszerzésről. Szombati légióskörkép!

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az olasz harmadosztályban a Santarcangelo otthonában volt jelenése szombat délután a Modenának, a vendégeknél Bajner Bálint a kispadon kezdett. A hazaiak kétgólos győzelemnek örülhettek, a magyar támadó a 85. percben kapott lehetőséget a vesztes csapatban.

Az olasz másodosztályú Novara színeiben kezdőként lépett pályára Adorján Krisztián, aki a 12. percben sárga lapot kapott, majd az 57. percben F. Di Mariano váltotta. A Perugia elleni bajnoki 0-0-s döntetlennel ért véget.

Huszti Szabolcs góllal és gólpasszal vezette győzelemre az Eintracht Frankfurtot a Dortmund elleni bajnokin, Szalai Ádám pedig hosszú idő után volt újra kezdő a Hoffenheim színeiben. Részletek ITT.

A múlt heti bravúros Pogon-gála után szombaton sok oka nem volt az örömre Gyurcsó Ádáméknak. A magyar szélső kezdő volt csapatában, az 56. percben sárga lapot kapott, de a Korona Kielce odahaza 4-1-es győzelmet aratott. Gyurcsót a 73. percben cserélték le.

Szombat késő délután kezdő volt az Ancona (olasz harmadosztály) színeiben Forgács Dávid, a hazaiak pedig 2-1-es győzelmet arattak a szebb napokat megélt FC Parma ellen. A magyar játékos végigjátszotta bajnokit.

Vida Kristopher a Dunaszerdahely, Priskin Tamás pedig a Slovan Bratislava színeiben lőtt gólt, ám győzelemnek csak László Csabáék örülhettek Szlovákiában. Részletek ITT.

Koman Vladimir kezdőként 59 percet játszott az Adanaspor színeiben, a vendégeken ő sem tudott segíteni, az Antalyaspor egygólos sikert aratott. Komanék így nem tudtak elmozdulni az utolsó helyről.

A Waasland-Beveren kapuját a belga bajnokság 16. fordulójában is Köteles László védte, a vendég Charleroi győztes gólját Amara Baby jegyezte a 92. percben, így alakult ki a 0-1-es végeredmény.

Varga Barnabás ezúttal is csere volt a Mattersburg színeiben, a hazaiak 2-1-es vereséget szenvedtek az Altach játékosaitól. A vendégek győztes gólja a 95. (!) percben esett. A magyar támadó a 66. percben lépett pályára, becserélése után egyből szépített a hazai együttes.

Lang Ádám végigjátszotta a Dijon szombat késő esti bajnokiját a francia élvonalban. A vendégek hiába vezettek kétszer a Bordeaux otthonában, a hazaiak mindannyiszor egyenlítettek, sőt, a 93. percben a győztes gólt is megszerezték a duplázó Kamanónak köszönhetően. A találkozó 3-2-es hazai sikerrel ért véget.

Sérülés miatt nem kapott helyet a Wisla Kraków keretében Guzmics Richárd, a hazaiak nélküle is sima, 5-1-es győzelmet arattak az Arka Gdynia ellen. Pedig az ötödik percben még a vendégek vezettek…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik