Légiósok

Megéri megtenni? Tízszeres pénzt fizet Gulácsiék bajnoki címe

Háromesélyesre szűkült a Bundesliga a fogadóirodák szerint, de hiába vezeti a tabellát, a Bayernt és a Dortmundot is a Leipzig elé sorolják a bukik.

Az újonc RB Leipzig honfitársunkkal, Gulácsi Péterrel a kapuban parádésan kezdte a szezont, és 11 forduló után veretlenül vezeti a Bundesligát a címvédő Bayern München (-3 pont) és a Borussia Dortmund (-6 pont) előtt. A lipcseiek végső sikere ennek ellenére – bár már közel sem annyira, mint az idény előtt – még mindig elég jól fizet a fogadóirodáknál.

A bukik ugyanis továbbra is töretlenül bíznak a Bayern Münchenben: a bajorok végső sikerére a legjelentősebb fogadóirodák 1.1 és 1.2-szeres szorzó közt fizetnek. Mülleréket – tisztes távolságból – a Dortmund követi 6-9 közötti odds-okkal, majd nem sokkal lemaradva jönnek Gulácsiék: a lipcsei csodát leginkább reálisnak látó irodák (bwin, Ladbrokes) hétszeres, míg az ettől legkevésbé tartók (tonybet, bet365) akár tízszeres pénzt is fizetnek abban az esetben, ha az újonc csapat hódítja el a salátástálat.

A vezető trió után egy nagy törés következik, a fogadóirodák által a negyedik legesélyesebbnek tartott Leverkusen bajnoki címére már 100 körül kezdődnek a szorzók. A jelenleg szintén az élmezőnyben helyet foglaló két magyar érdekeltségű együttes, a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC és a Szalai Ádámot is a soraiban tudó Hoffenheim esélyeit nagyjából hasonlóan látják a bukik: velük 200-500-szoros pénzt nyerhetnek a bátor fogadók.

Olvasói sztorik