Légiósok

Légióskörkép: Bőle-góllal nyert az Iasi – VIDEÓ

Megyeri Balázs is ünnepelhetett a német másodosztályban.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig megszerezte kilencedik győzelmét a német Bundesligában. Ehhez 12 fordulóra volt szüksége – a Freiburg elleni 4-1-es siker alkalmával Kalmár Zsolt a kispadról követte az eseményeket.

Bese Barnabás a kezdőben kapott helyet a francia másodosztályú Le Havre-ban, amely a Lens vendégeként szenvedett 1-0-s vereséget a tizenhatodik fordulóban. A magyar jobbhátvéd a 64. percben cserélte le edzője.

A Bőle Lukáccsal felálló CSM Iasi 2-1-re nyert a CSU Craiova ellen a román első osztály 17. fordulójában. A magyar szélső végig a pályán volt – a 72. percben, 1-1-nél ő értékesítette a mindent eldöntő büntetőt.

https://www.youtube.com/watch?v=W4s5F-enw_c

A német másodosztály 14. fordulójában Megyeri Balázs védte a Greuther Fürth kapuját az Arminia Bielefeld elleni bajnokin. A magyar kapus csapata a 30. percben Rapp révén szerzett vezetést, de a 77. percben épp a hazaiak gólszerzője egyenlített egy öngóllal. A találkozó a 91. percben dőlt el: 2-1-re nyert a Fürth. Nagy Dániel nem volt keretben a Würzburger Kickersben, mely 1-1-et játszott az Erzgebirge Aue ellen.

A lengyel bajnokság 17. fordulójában Litauszki Róbert a kispadról nézte végig, ahogy csapata, a Cracovia Kraków 3-1-es vereséget szenved hazai pályán a Termalicától. A Kádár Tamást végig a soraiban tudó Lech Poznan 3-0-ra verte idegenben a Zaglebie Lubint.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik