Légiósok

Gyurcsó: ez a labda különleges helyre kerül a lakásomban

A Pogon Szczecin szélsője még soha nem szerzett négy gólt egy találkozón, így természetesen megtartja a meccslabdát.

Ki ne tudná, hogy szombat este Gyurcsó Ádám parádés egyéni teljesítménnyel örvendeztette meg a szurkolókat, a magyar játékos négy góllal vette ki a részét a Pogon Szczecin 6-2-es győzelméből a Wisla Kraków elleni hazai meccsen. A szélső a dumapomorza.pl lengyel portálnak nyilatkozova elmondta, csodálatos napot élt meg szombaton.

– Remélem, ennél jobban is tudok játszani – kezdte nevetve Gyurcsó. – Komolyra fordítva a szót, az egész mérkőzésen jól játszott az egész csapat, szinte minden lehetőségünket kihasználtuk. Félidőben azt mondtuk, nem állhatunk le, további gólokat kell lőnünk és ki kell szolgálni a közönségünket, akik ilyen hideg időben is nagy számban megjelentek a lelátón. Mindannyiunk számára egy nagyszerű nap volt a tegnapi, de ez csak egy meccs volt, már a következőre kell koncentrálnunk – folytatta a játékos, aki a válogatottban és a klubcsapatában is nagyszerű formát mutat.

– Én is úgy érzem, hogy jól megy a játék. Hétről hétre megpróbálom a legjobb teljesítményemet nyújtani, hiszen csak így van esélyem bekerülni a nemzeti csapatba. Nagyon boldog vagyok, hiszen a válogatottban két fontos meccsen is két gólt szereztem és nyertünk. A mai nap pedig csodálatos volt, sosem szereztem még négy gólt egy mérkőzésen – mondta büszkén Gyurcsó, aki hozzátette, a meccslabdát természetesen megtartja és különleges helyre teszi az otthonában.

– Ez csak természetes, minden csapattársammal alá fogom íratni ezt a labdát, nagyon kedves trófea marad számomra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik