Légiósok

„Magyaros” meccseket rendeznek az olasz és a lengyel bajnokságban is

Légióskörkép! Gulácsiék sorozata a Leverkusen ellen folytatódhat, fontos meccs vár Dzsudzsákékra is.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Péntek: Gulácsiék a Leverkusen ellen folytathatják parádés sorozatukat

Lengyelországban a Litauszki Róbertet foglalkoztató Cracovia a Piast Glitwice (18:00), a Nikolics Nemanjával rohamozó Legia Warszava pedig a Jagiellonia otthonában lép pályára (20:30) az Ekstraklasa 16. fordulójában.

A Nagy Dánielt is a soraiban tudó Wurzburger Kickers a Nürnberggel csap össze idegenben a német másodosztályban. (18:30)

Gulácsi Péter és a holtversenyben élen álló RedBull Leipzig a Leverkusenhez látogat a Bundesliga 11. fordulójában. (20:30)

Szombat: fontos mérkőzés előtt állnak keleti légiósaink, magyar csata Lengyelországban

A döcögős kezdés után sorozatban harmadik bajnoki győzelmére hajt Dzsudzsák Balázzsal a soraiban az al-Vahda, amely a zsinórban öt vereséget számláló Ittohad Kalba együttesét fogadja szombaton 13:50-kor.

Az indiai bajnokságban a második helyen álló Vadócz Krisztiánék (Mumbai City) az őket egy hely távolságból üldöző Kerala Blasterst fogadják. (14:30)

Tamás Krisztián és a Spezia a Cesenával csap össze odahaza az olasz másodosztályban. (15:00)

Hatmeccses vereség-sorozattal a háta mögött Bőle Lukács és a CSM Iasi a Targu Mures ellen próbál meg javítani a román bajnokságban. (15:30)

A Dárdai Pál által irányított Hertha BSC csapatának az Augsburg otthonában van jelenése, Kleinheisler Lászlóék (Darmstadt) pedig az Ingolstadt ellen bizonyíthatnak hazai pályán 15:30-tól a Bundesliga 11. fordulójában.

Bogdán Ádám és a Wigan a Barnsley otthonában próbál meg feljebb lépni a kieső-zónából az angol másodosztályban. (16:00)

Németh Krisztiánék (al-Garafa) az al-Arabi ellen próbálják meg pozitívvá varázsolni 2-2-2-es mérlegüket a katari liga 7. fordulójában. (16:10)

A Koman Vladimirt is a soraiban tudó Adanaspor a Besiktas ellen lép pályára a török pontvadászatban. (17:00)

A Hajduk Splitben remek formában lévő Futács Márkó a Lokomotiv Zagreb ellen gyarapíthatja góljai számát. (17:00)

Vida Kristopherék (DAC) a Trencin fogadják a szlovák bajnokság 16. fordulójában 17 órától.

Magyar összecsapásra kerülhet sor Lengyelországban, ahol a Gyurcsó Ádámot foglalkoztató Pogon Szczecin a Guzmics Richárddal felálló Wisla Krakow csapatát fogadja 18 órakor.

Az osztrák Bundesligában a ligautolsó Mattersburgban szereplő Varga Barnabásnak a St. Pölten otthonában van jelenése a bajnokság 15. fordulójában. (18:30)

Korhut Mihály és az izraeli listavezető Beer Sheva a Haifát látja vendégül a bajnokság 10. fordulójában. (19:30)

Belgiumban a Waasland-Beveren minden bizonnyal Köteles Lászlóval a kapuban próbálja meg otthon tartani a három pontot a dobogó közelében ólálkodó Kortrijk együttese ellen. (20:00)

Lang Ádám és a Dijon a Nancy otthonában lép pályára a francia bajnokság 13. fordulójában (20:00), míg a másodosztályban Bese Barnabásék (Le Havre) az Amienst fogadják délután 15 órai kezdéssel.

Vasárnap: „magyaros” csata a Serie A-ban

A Greuther Fürth Megyeri Balázzsal a kapuban lép pályára a Dresden otthonában. (13:30)

Nagy Ádám és a Bologna a Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is foglalkoztató Palermót fogadja a Serie A 13. fordulójában 15 órakor – míg Adorján Krisztián csapata, a Novara a Frosinone együttesét látja vendégül az olasz másodosztályban 17:30-tól.

A Rapid Wien színeiben játszó Szántó Tamás Salzburgba látogat az osztrák Bundesliga 15. fordulójának zárómeccsén. (15:30)

Szalai Ádám és a Hoffenheim a Hamburgot fogadja (15:30), Huszti Szabolcs és az Eintracht Frankfurt pedig Brémába utazik (17:30) a német Bundesliga 11. fordulójának utolsó két mérkőzésén.

A svájci bajnokságban a Vécsei Bálint fémjelezte Lugano a Luzernnel csap össze idegenben. (16:00)

Priskin Tamás és a Slovan Bratislava a Ruzomberok csapatát fogadja a szlovák elitligában. (17:30)

Vasárnap is egymásnak feszülhet két honfitársunk Lengyelországban, hiszen Kádár Tamás és a Lech Poznan Mervó Bencét és a Slask Wroclaw együttesét fogadja 18 órakor.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik