Légiósok bajnokok ligája

Jakabfi: mindenki nagyon örül nekem

Csapata BL-nyolcaddöntős sikeréről és saját teljesítményéről beszélt a Wolfsburg légiósa.

Jakabfi Zsanett a VfL Wolfsburg női csapatának magyar játékosa az M4 Sport péntek reggeli műsorában a svéd Eskilstuna United elleni BL-nyolcaddöntős sikerről beszélt, amelyből ő maga összesen öt góllal vette ki a részét.

– A kezünkben tartottuk a mérkőzést, csakúgy, mint az első meccsen. Szerintem most egy kicsit határozottabban léptek fel, nyilván egy csapatnak 5-1 után nincs veszítenivalója, és jobban is játszottak, mint múltkor – kezdte értékelését Jakabfi. – Az egyik csapattársam éppen tegnap nyilatkozta, hogy Conny Pohlers és Martina Müller óta nem volt olyan játékos a csapatban, mint amilyen formában én vagyok. Ez inkább arról szólt, hogy a helyzetkihasználásom olyan jó. Ahogy érzem és látom, mindenki nagyon örül nekem, hogy ilyen jó formában vagyok.

A magyar futballista elmondta, hogy a sérülései után neki sem volt veszítenivalója, egy lapra tett fel mindent, úgy volt vele, még egyszer megpróbálja. Hozzátette, a Bajnokok Ligájában nem tekintenek előre, lépésről lépésre haladnak. A bajnokságban pedig van még négy nagyon fontos mérkőzésük, így egyelőre nem merte kijelenteni, hogy ez egy szép év lesz számukra.

A svéd csapat elleni első mérkőzésen idegenben 5-1-re győztek a Farkasok, a meccsen pedig Jakabfi Zsanett négy gólt szerzett. A német együttes a magabiztos előnye birtokában sem vette könnyelműen a visszavágót, amelyen a harminchatszoros magyar válogatott játékos gólt szerzett és gólpasszt is adott, a Wolfsburg pedig 3-0-ra nyert, így 8-1-es összesítéssel jutott a BL-negyeddöntőbe.

Olvasói sztorik