Légiósok

Huszti gólöröme a legnevetségesebb megmozdulások összeállításában – VIDEÓ

Az internet nem feledi a buta kiállítást.

Parádés formában tért vissza a Bundesligába az ellentmondásos megítélésű szentpétervári kalandját követően 2012-ben Huszti Szabolcs. A válogatottságot emlékezetes körülmények között lemondó középpályás a Hannoverben 21 mérkőzés alatt kilencszer volt eredményes a 2012-13-as idény során – közte egy 92. perces győztes ollózós góllal.

Üröm volt az örömben, hogy a magyar játékost a gól után egyből kiállította a játékvezető, Deniz Aytekin. Huszti ugyanis mezlevételét követően a szurkolókhoz is felugrott ünnepelni – mindkettőért sárga lappal díjazták, így gyakorlatilag azonnali piros lapot kapott.

Huszti azért valószínűleg élete meccseként tartja számon a találkozót, hiszen a de Bruyne, Elia, Arnautovic hármas által fémjelzett Werder elleni 3-2-es sikerrel végződő bajnoki első gólját a hatodik percben szabadrúgásból ő szerezte, később pedig éppen ő tekert a második találatot jegyző Andreasonhoz.

Ami miatt a Rangadó.hu ezt ismét felidézte, az az, hogy a the18.com című oldalon Huszti bekerült egy összeállításba, méghozzá a „Legnevetségesebb gólörömök” elnevezésűbe – és a nevetségest itt most kifejezetten negatív felhanggal kell értelmezni, hiszen a 12 videót számláló lista minden érintettje a kiállítás sorsára jutott ünneplése nyomán.

A teljes összeállítás itt érhető el.

Olvasói sztorik