Légiósok

Légióskörkép: Kádár csapata ötöt vágott idegenben

Bese a második félidőben kapott szerepet a Le Havre-ban, Bőléék ismét kikaptak.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Lech Poznan átgázolt ellenfelén a lengyel bajnokság 15. körében. Kádár Tamás csapata idegenben 5-0-ra ütötte ki a Ruch Chorzów gárdáját, a magyar játékos végigjátszotta a 90 percet.

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC simán,3-0-ra vertehazai pályán a BL-résztvevő Mönchengladbachot. A berliniek így a dobogó legalsó fokára ugrottak.

Bese Barnabás a 62. percben állt be a Le Havre csapatába, amely a Laval otthonában lépett pályára a francia másodosztály 14. fordulójában. A vendégek végül az 59. és a 95. percben szerzett góllal 2-0-ra megnyerték a meccset, így feljöttek a tabella második hely

Ahogyan arról honlapunknak a héten Bőle Lukács beszámolt, nincs túl jó gazdasági helyzetben a klubja, a CSM Iasi, hiszen bérelmaradások vannak a játékosok felé, a polgármester pedig bejelentette, hogy harminc százalékkal csökkenteni akarja a fizetéseket. A Jászvásárnak péntek délután sem volt szerencséje, a csapat a 91. percben kapott gólt, amivel 2-1-re elveszítették a meccset a Gaz Metan otthonában. Bőle Lukács az elejétől a végéig a pályán volt. A CSM Iasi így továbbra is a 12. helyen áll a tizennégy csapatos román bajnokságban.

Olvasói sztorik