Légiósok

Balogh Norbert a jövő héttől újra a társakkal gyakorolhat

A Palermo támadójának a hírekkel ellentétben nem a bokája sérült meg.

A Palermo magyar támadója, Balogh Norbert a Digi Sport Serie A magazinjában a sérüléséről is nyilatkozott, és elmondta, hogy a Magyarországon megjelent hírekkel ellentétben nem a bokájával, hanem a lábfejével van probléma.

– Egy edzésen az egyik védő rátartott a lábfejemre, ennek következtében az bevizesedett. Körülbelül húsz napig nem edzhetek, ebből az időből azonban már csak ez a hét van hátra. A következő héten válogatott szünet következik, ez idő alatt viszont fel tudok készülni a következő bajnoki mérkőzésre. Amikor az eset történt, még nem is éreztem semmi különöset, de amikor lejöttünk a pályáról és pihentem, akkor kezdett el fájni, be is lilult – emlékszik vissza az ominózus tréningre a magyar csatár.

A Palermo jelenleg hat mérkőzés óta nyeretlen, és az olasz bajnokság 19. helyén áll, a szicíliaiak a hétvégén a Milan ellen javíthatnak hazai közönség előtt.

– Jelenleg nem edzek együtt a csapattal, de a játékostársaimon azt látom, hogy nem olyan boldogan mennek ki a pályára, mint a szezon elején. Látszik rajtuk, hogy megtörtek, de a vezetőedzőnkön egyáltalán nem látom az ijedtséget, ugyanazt csinálja, amit elkezdett, a csapatot próbálja mentálisan helyrehozni, a játékosokkal pedig külön elbeszélget egyénileg. A Milan jön hozzánk, ezen a meccsen lehetne ismét olyan jó játékot kihozni magunkból, mint a Juventus ellen, és talán egy döntetlenre is jók lehetünk. Azután a Bologna ellen találkozunk, azt a meccset pedig jó lenne behúzni – folytatta Balogh, aki az interjú végén még hozzátette, a szerencse sem volt velük az utóbbi mérkőzéseken, de reméli, hogy ez fordulni fog, a válogatott szünet alatt pedig újra össze tud állni a csapat, és talán nyugodtabban mehetnek ki a következő fordulóra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik