Légiósok

Szalai Dárdai csapata ellen

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Vasárnap – Szalai Ádám Dárdai Pált szomoríthatja el

A hét utolsó napjára is marad egy magyar ütközet Németországban, Szalai Ádámék (Hoffenheim) a Dárdai Pál vezette Herthát fogadják a Bundesligában.

A német másodosztályban a Würzburg játékosa, Nagy Dániel Hannoverben vendégszerepel.

Köteles Lászlóra valószínűleg sok munka vár a Waasland-Beveren kapujában, amely a második helyezett Anderlechtet fogadja a belga élvonal 12. fordulójában.

Futács Márkó fontos mérkőzésen szerepel a hétvégén, hiszen csapata amennyiben megveri hazai pályán az Osijeket, a tabella harmadik fogára ugorhat Horvátországban.

A Hapoel Beer-Seva hátvédje, Korhut Mihály a közvetlen üldözővel, a Maccabi Tel-Avivval találja szemben magát Izraelben.

A keretbe az utóbbi időben keveset jelölt Litauszki Róbert csapata, a Cracovia a Jagielloniát fogadja a lengyel élvonalban.

Priskin Tamás hazai pályán lendülhet játékba a Slovanban, amely a Podbrezovát fogadja a szlovák első osztályban.

Annak ellenére, hogy már matematikailag bebiztosíotta a feljutását a norvég élvonalba Kovács Péter csapata, a Sandefjord, rangadó vár rájuk az utolsó fordulóban. A Kristiansund elleni idegenbeli meccs ugyanis a bajnoki címről fog dönteni.

A zsinórban négy vereséget számláló Bőle Lukácsék (CSM Iasi) az éllovas Steaua Bukarestet fogadják Romániában.

Olvasói sztorik