Légiósok

Dzsudzsák góllal tért vissza az al-Vahda kezdőjébe – VIDEÓ

Mellette adott egy gólpasszt is. Légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az emirátusok bajnokságában szereplő al-Vahda az al-Naszrt fogadta az ötödik fordulóban péntek délután. A Vahda kezdőjében ismét helyet kapott Dzsudzsák Balázs, aki ezúttal is góllal hálálta meg a bizalmat: csapata 5-1-re nyert, ő jegyezte a harmadik hazai találatot két perccel azt követően, hogy gólpasszt adott a 65. minutumban. A magyar válogatott csapatkapitánya végig a pályán volt, a 88. percben sárga lapot kapott.

https://www.youtube.com/watch?v=OUeoyiZbPA4

A Miriuta László vezette kolozsvári CFR 2-1-re verte idegenben a Concordiát a román élvonal 14. fordulójában, és hatpontos büntetése ellenére már negyedik a tabellán.

A Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó Eintracht Frankfurt gól nélküli döntetlenjével indult a német Bundesliga kilencedik fordulója. A csapat a Borussia Mönchengladbach otthonából térhet haza ponttal. Huszti a meccs hajrájában egy sárga lappal lett gazdagabb.

Nikolics Nemanja ismét eredményes volt a lengyel élvonalban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik