Légiósok

Rossz hír: Balogh Norbert továbbra is sérült

Az Udinese ellen nagyon kellene a három pont a Palermónak.

Első hazai sikerére hajt a bajnokságban a két magyart is foglalkoztató Palermo. A szicíliai gárda finoman fogalmazva sem remekel az új idényben, hiszen az eddigi kilenc forduló alatt csupán hat pontot gyűjtött, így az Empolival holtversenyben a kiesést jelentő 18. helyet foglalja el a táblázaton.

Eddigi egyetlen sikerét Bergamóban érte el még szeptember végén, azóta négy meccséből hármat is elbukott, a Torino és az AS Roma például egyaránt 4-1-re páholta el a Palermót.

A tizedik forduló csütörtök esti zárómeccsén az Udinese látogat a Renzo Barbera Stadionban. Az ellenfél az előző körben az újonc Pescara legyőzésével ötmérkőzéses nyeretlenségi sorozatot zárt le, de ezzel is csak – mostani riválisát négy ponttal megelőzve – a 16. helyen szerénykedik.

A legfrissebb hírek szerint Balogh Norbert sérülése miatt még mindig nem bevethető, ám Sallai Roland ott van a keretben és talán Roberto De Zerbi vezetőedző lehetőséget ad neki ezen a fontos találkozón – amelyet csütörtökön 20.40-től aDIGI Sport 1 élőben közvetít.

Olvasói sztorik