Légiósok

Guzmicsék értékes döntetlent értek el Poznanban

Keddi légióskörkép: megint Forlán-góllal nyertek Vadóczék.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Jól ment a magyaros csapatoknak a Német Kupában: Dárdai Pál, Huszti Szabolcs és Simon Krisztián együttese is továbbjutott – utóbbi Nagy Dániel klubja ellen vívta ki a nyolcaddöntőt.

Vadócz Krisztián csapata, a Mumbai City 1-0-ra nyert az Atletico de Kolkata vendégeként az indiai élvonal hatodik fordulójában. A Mumbai győztes gólját ismét Diego Forlán jegyezte, a 79. percben. A magyar játékos végig a pályán volt, az első félidőben egy sárga lapot is begyűjtött.

A legjobb 32 között a másodosztályú Ramnicu Valcea vendége volt a Román Kupában a Miriuta László vezette kolozsvári CFR. A román-magyar szakvezető csapata hamar előnybe került, Omrani már a 11. percben betalált. A meccs végéig ki is tartott a fór, de nem volt könnyű dolga a vendégeknek: Ene és a gólszerző is a kiállítás sorsára jutott a meccs hajrájában – kettős emberhátrányban lépett tovább a CFR.

Guzmics Richárddal a soraiban ért el értékes döntetlent a Kádár Tamást nélkülöző Lech Poznan otthonában a Wisla Kraków. A Lengyel Kupa negyeddöntőjének odavágóján 1-1-re végeztek a felek, így a krakkói együttes várja némileg előnyösebb helyzetből a visszavágót. Guzmics egy sárga lapot is begyűjtött ezen a mérkőzésen.

Egygólos sikerrel folytatta szereplését az olasz másodosztályban a Novara. Az Adorján Krisztiánt a 76. percig pályán tudó együttes a Barit győzte le a 11. fordulóban.

Olvasói sztorik