Légiósok

Dzsudzsák Balázs csereként beállva lőtt gólt – VIDEÓ

Az al-Vahda azonban így sem nyert, de Guzmics és Gyurcsó is győzelmet ünnepelhetett. Pénteki légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Bese Barnabás csapata, a Le Havre az Ajaccio 2-0-s legyőzésével zsinórban negyedik győzelmét szerezte a francia másodosztályban, a klub ezzel ideiglenesen fellépett a tabella második helyére. A magyar szélsőhátvéd végigjátszotta a találkozót.

Guzmics Richárd végig pályán volt a Wisla Kraków bajnokiján, csapata pedig 2-0-ra verte a dobogó harmadik helyén álló Termalica együttesét.

A Frankfurt az eltiltott Huszti Szabolcs nélkül verte 3-0-ra idegenben a Hamburgot a Bundesliga nyolcadik fordulójában.

A Pogon Szczecin 3-0-s győzelmet aratott idegenben az Arka Gdynia együttese ellen a lengyel bajnokság 13. fordulójának nyitómérkőzésén – Gyurcsó Ádám a 78. percben, csapata első cseréjeként lépett a pályára.

Dzsudzsák Balázs a kispadon kezdte csapata, az al-Vahda bajnoki mérkőzését az al-Vasl ellen, de a szünetben, 2-0-s hátrányban pályára küldte őt az edzője. A magyar szélső a 82. percben első idénybeli találatával szépített, az al-Vahda azonban így is kikapott, és elvesztette veretlenségét a bajnokságban.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Olvasói sztorik