Légiósok

A négyszeres BL-győztes és a volt csapata is figyeli Kádárt

A Wisla Kraków elleni bajnoki alatt több klub képviselője is a lelátón ült.

Kádár Tamás csapatváltása már a nyáron is slágertémának számított, ám a kútba esett Lokomotiv Moszkva-üzletet követő hetekben nem érkezett számottevő ajánlat a magyar válogatott balbekkjéért.

Távozási szándéka ettől függetlenül ismert és vélhetőleg a Lech Poznan sem szeretne olyan játékost a soraiban tudni, aki mindenképpen el szeretné hagyni a klubot. Kádár egyébként szerencsés helyzetben van, mert a lengyelek nem sértődtek meg az egészen nyíltan is megfogalmazott akarattól, így továbbra is a kezdőcsapat tagjának számít – 12 bajnokiból 9-en pályára is lépett.

Legutóbb a Wisla Kraków csapatával találkozott a két évvel ezelőtti bajnok. Az 1-1-re végződő találkozón a przegladsportowy.pl portál információi szerint Kádár miatt a lelátón ott ült három csapat képviselője is. Az egyik a nagymúltú, általában Bajnokok Ligája-szereplő Ajax Amsterdam; a másik meglepő módon éppen a korábbi ZTE-hátvéd egykori csapata, az időközben ismét az angol Championshipben szereplő Newcastle United; míg a harmadik a spanyol első osztályú Real Betis.

A lengyel lap úgy tudja, Kádár a nyáron még 2.5 millió eurós ára azóta lejjebb csúszott. Jelenleg kétmillió eurót fizetnének érte a kérők, de a Lech akár már 1.5 millióért is tárgyalna balhátvédje eladásáról.

Olvasói sztorik