Légiósok

Ezt megúszta! Dárdai nem állt bosszút Stocker győztes góljáért

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Dárdai Pál nem adott pluszmunkát a svájci támadónak a Herthánál.

A Hertha BSC játékosa, Valentin Stocker a csapat hivatalos honlapjának adott interjút, melyben kitért a magyar válogatott ellen szerzett győztes góljára, amivel a svájciak végül 3-2-re nyertek a Groupama Arénában a vb-selejtezőn. A támadótól megkérdezték, hogy a magyar vezetőedzője, Dárdai Pál durvább edzést vezényelt-e neki büntetésképpen, amiért borsot tört honfitársai orra alá.

– Nem adott pluszmunkát – nevetett Stocker. – Úgy gondolom, ő is örült annak, hogy eredményes volt az egyik játékosa, és már egyébként sem Pál az edzője a magyar válogatottnak. Azt azonban láthattuk, hogy Magyarországnak nagyon jó csapata van, őszintén szólva megérdemelték volna a döntetlent – mondta reálisan a svájci válogatott támadó.

– Későn álltam be, és ilyenkor már nem feltétlenül adódik egy csere előtt lehetőség, van, hogy a labdával sem találkozik. Ebben az esetben ez nem így történt, bíztam benne, hogy lesz esélyem gólt szerezni – emlékezett vissza Stocker, akit a 88. percben küldött pályára a svájci szövetségi kapitány, majd pedig első labdaérintéséből gólt szerzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik