Légiósok

Vadócz és Forlán is kezdett, nyert a Mumbai City

Hétfői légióskörkép: Megyeri négyet kapott.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Pune City vendégeként kezdte meg szereplését az indiai élvonalban a Mumbai City, melyben Vadócz Krisztián kezdőként kapott lehetőséget. A meccset végigjátszó magyar légiós csapata 1-0-ra nyert Matías Defederico 69. percben szerzett góljával – a gólpasszt az együttes sztárja, Diego Forlán jegyezte. A magyar középpályásnak az első félidőben egy ígéretes helyről leadott lövését blokkolták, majd a meccs vége előtt egy 18 méteres kísérlete szállt nem sokkal fölé.

Megyeri Balázs kellemetlen élménnyel indulhat útnak a telki edzőtábor felé: a válogatott kapus csapata, a Greuther Fürth a német másodosztály nyolcadik fordulójában 4-0-ra kapott ki a VfB Stuttgart vendégeként. Megyeri védte a csapat kapuját.

A szintén a válogatotthoz készülő Bese Barnabás viszont győzelmet ünnepelhetett a francia másodosztály tizedik fordulójában. Együttese, a Le Havre 2-1-re verte a Sochaux-t – a magyar játékos végig a pályán volt.

Olvasói sztorik