Légiósok

„Ha a Bologna egy zenekar lenne, Nagy Ádám lenne az igazgatója”

Az olasz sajtó szerint jó vásárt csinált a Bologna Nagy Ádámmal, akinek már biztos a helye a csapatban.

A Fantacalcio24.coma Bologna magyar középpályásáról, Nagy Ádámról írt egy külön elemzést az oldalán, mint az olasz csapat egyik legjobb játékosáról. A honlap egyértelmű kijelentést tett: jó vásárt csinált vele a Bologna, nem kell izgulnia a helyéért, mert biztos tagja a csapatnak.

– Taktikailag megfontolt, nem kapkod, és ezek mellett technikailag is átlag feletti képességekkel rendelkezik. Igaz a Napoli ellen már volt egy gólpassza, de a kapu előtt nem eléggé hatékony, ezen a területen mindenképp van még hová fejlődnie. Jó lába és taktikai intelligenciája van, amennyiben a Bologna egy zenekar lenne, akkor annak a magyar középpályás lenne az igazgatója – írja a honlap.

A válogatott focistával kapcsolatban megemlíti a lap, hogy a Ferencvárosban nevelkedett, a kitűnő Eb-szereplése után pedig a Benfica és a Marseille figyelmét is felhívta magára. A Bologna vezetőedzője, Roberto Donadoni azonban általában bízott a fiatalokban, így Nagy is emiatt választotta az olaszokat, sokat segíthet ez a váltás a karrierjlbe

A Bologna ma 15 órától hazai pályán a Genoát fogadja a Serie A hetedik fordulójában.

Olvasói sztorik