Légiósok

Nikolics góllal vette ki a részét a Legia győzelméből

Három meccs után újra győztek a varsóiak.

A hétközi Bajnokok Ligája-fellépést követően ezúttal a lengyel bajnokságban várt nehéz feladat a Legia Warszawára, amely hazai pályán fogadta a második helyezett Lechia Gdansk együttesét.

Természetesen a kezdőcsapatban kapott helyet a magyar válogatott csatárja, Nikolics Nemanja, aki a forduló előtt három bajnoki gólnál járt 10 mérkőzés alatt. Az első játékrész óriási Legia-fölényt hozott, már a 20. percben 9-0 állt a statisztikában a lövések számát illetően, mindez az első félidő végére 17-re nőtt a hazaiaknál. Gólt azonban ekkor még nem láthattak a nézők.

A második játékrészre is azonban hasonló vehemenciával jöttek ki Nikolicsék, és ennek most már hamar meg is lett az eredménye. A 49 és az 58. percben is betalált a brazul Guilherme, magabiztossá téve így az előnyt. A kétgólos vezetés birtokában sem állt le a Legia, és szerencsére nem maradt gól nélkül a magyar csatár sem, aki a 70. minutumban Radovic passzát váltotta gólra, így megszerezte a negyedik találatát a szezonban.

Jól sikerült eddig ez a forduló a lengyel légiósaink számára, hiszen ahogyan arról korábban beszámoltunk, Guzmics Richárd is eredményes volt a Wisla Kraków együttesében, amely 3-2-re győzött idegenben a Plock ellen. A magyar védő első gólját szerezte lengyel pályafutása során.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik