Légiósok bajnokok ligája

Nikolicstól félnek Portugáliában

Visszatér a kezdőbe a magyar támadó, óvatosnak kell lennie a Sportingnak.

Kedden este folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, pályára lép többek között A Legia Warszawa, illetve szinte biztosan Nikolics Nemanja is. A lengyel bajnok ezúttal Portugáliában játszik, ahol a Sporting vendége lesz. A portugál lapok tudják is, hogy kitől kell leginkább félniük…

– Nikolicsnak nincs sok mindenre szüksége ahhoz, hogy gólt szerezzen. Állandóan mozgásban van, tudja, merre menjen a pályán és jó orra van a gólokhoz – fogalmazott a zerozero.pt oldalnak Ricardo Nunes, a Pogon Szczecin védője, Gyurcsó Ádám csapattársa.

A desportoaominuto.pt még azt is hozzátette: Nikolics járt már a José Alvalade Stadionban, amikor a Videoton színeiben 2012-ben 2-1-es vereséget szenvedtek – az odavágót viszont 3-0-ra nyerték a fehérváriak, akkor a magyar támadó is betalált Rui Patrício kapujába.

A Bola Branca egy másik lengyelországi portugál légióst is megszólaltatott, méghozzá a Lechia Gdansk csatárát, Flavio Paixaót. Ő Nikolics mellett a pontrúgásokat emelte ki, mint a Legia erősségeit.

– Az előző szezonban – és persze a mostaniban is – Nikolics rengeteg gólt szerzett. Figyelni kell rá. Egy “gyilkos”, aki bármikor képes eldönteni egy meccset. Érzéke van a gólokhoz és jól is passzol, ami megzavarhatja a Sportingot. A másik veszélyforrás a rögzített szituáció. Ez a Legia legerősebb pontja. Magas és erős játékosaik vannak, talán ez kedvez a legkevésbé a Sportingnak – fogalmazott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik