Légiósok

52 perc jutott az első félidőben legtöbbet futó Nagy Ádámnak – VIDEÓ

A Palermo után a Bologna is ponttal távozott a San Siróból.

A Bologna az Internazionale vendége volt a Serie A 6. fordulójában. A milánóiak a 4., ellenfelük a 7. volt közvetlenül az összecsapás előtt. Ahogy idén eddig ötből négyszer, úgy most is a kezdőcsapat tagja volt a magyar Nagy Ádám.

Íme a két kezdő:

A vezetést egyetlen első félidei lövésével a 14. percben a Bologna szerezte meg: a később lecserélt Kondogbia szórta el a labdát, majd Verdi szép szólót követően passzolt Destróhoz, aki nem hibázott.

Egyre inkább visszajött a meccsbe az Inter és a 39. minutumban Candreva passzából Perisic szép találatával egalizált is.

Az első 45 perc 1-1-es eredménnyel zárult, a félidei statisztikák szerint a vendégek csapatából Nagy Ádám tette meg a legtöbb métert.

A második félidőben mégis viszonylag hamar lecserélték, már az 52. minutumban öltözhetett, Pulgar váltotta.

Nagy a mértékadó WhoScored portálon 6,3-as értékeléssel zárt, amely valamivel a Bologna átlagteljesítménye alatt van (6,49).

A hátra lévő mintegy 40 perc sok érdekességet már nem hozott (bár Ranocchia a 95. percben közvetlen közelről bólintott mellé), néhány kisebb lehetőségtől eltekintve a mezőnyben futballoztak a csapatok, így maradt az 1-1-es eredmény. A magyaros Palermo után tehát a Nagy Ádámot is soraiban tudó Bologna is pontot szerzett a San Siróban az Internazionale ellen.

Serie A , 6. forduló

Vasárnapi mérkőzések

Fiorentina–Milan 0–0

Torino–Roma 3–1

Genoa–Pescara 1–1

Internazionale–Bologna 1–1

Lazio–Empoli 2–0

Sassuolo–Udinese 1–0

Szombaton játszották:

Palermo-Juventus 0-1

Napoli-Chievo 2-0

Hétfőn játsszák:

19.00 Crotone-Atalanta

21.00 Cagliari-Sampdoria

Olvasói sztorik