Légiósok

Mekkorát fordult a világ! Dárdai három meccsel bebetonozta az állását

A Hertha BSC magyar edzőjénél csak Ralph Hasenhüttl, Thomas Tuchel és Carlo Ancelotti helye biztosabb a kispadon.

A Rangadó.hu is beszámolt róla, hogy a Bundesliga rajtja előtt a fogadóirodák a Hertha BSC magyar trénerét, Dárdai Pált tartották a harmadik legesélyesebbnek arra, hogy ő legyen a szezonban leghamarabb menesztett vezetőedző. Dárdai kirúgásáért akkor kilenszeres pénzt adtak a bukmérekek. Érdekesség, hogy a lista első helyén a hétvégén a Werder Brementől menesztett Viktor Szkripnik állt, aki tehát rá fogadott, az most 2.50-es szorzóért vehette ki nyereményét.

Három forduló elteltével azonban most nagyot fordult a világ a Herthával és Dárdai Pállal egyaránt. A Bild ugyanis közzétette a Bundesliga trénerek friss kirúgási listáját. A rangsorban menesztésük esélyének sorrendjében szerepelnek a német élvonal trénerei a fogadóirodák oddsai alapján.

A Herthával százszázalékos Dárdai Pál most már a legbiztosabb kispadú edzők közé tartozik. Ötvenegyszeres pénzt fizetnek, ha a magyar szakembert rúgják ki legközelebb. Dárdait csak a Leipziget irányító Ralph Hasenhüttl, a Dortmundot vezető Thomas Tuchel, valamint a Bayern München trénere, Carlo Ancelotti előzi meg.

Jelenleg egyébként a Hamburg vezetőedzőjét, Bruno Labbadiát tartják a legesélyesebbnek arra, hogy ő legyen a következő menesztett Bundesliga-tréner.

A teljes listát ide kattintva láthatják!

Olvasói sztorik