Légiósok

Megyeri egy gólt kapott, de a győzelemhez ez is elég volt

Légióskörkép: a Nürnberg ellen nyert a Fürth.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Lang Ádám peches öngóllal és vereséggel debütált a PSG ellen a Dijon színeiben a francia élvonalban. A másodosztály nyolcadik fordulójában Bese Barnabás szintén végig a pályán volt: csapata, a Le Havre odahaza 1-1-et játszott a Bresttel.

Kleinheisler Lászlóval a kezdőben szerzett pontot a Darmstadt a Szalai Ádámot nélkülöző Hoffenheim ellen, míg Huszti Szabolcs végigjátszotta az Eintracht Frankfurt győztes bajnokiját a Bundesliga negyedik fordulójában.

Megyeri Balázs egészen a 94. percig hibátlanul őrizte a Greuther Fürth kapuját a német másodosztály hatodik fordulójában. Az együttes meg is szakította nyeretlen sorozatát: ugyan a hajrában gólt kapott, de 2-1-re győzött az 1.FC Nürnberg vendégeként. A magyar kapus egy sárga lapot is begyűjtött az első félidő hosszabbításában.

Adorján Krisztián góllal és gólpasszal segítette ponthoz az olasz másodosztályú Novarát, míg Tamás Krisztián hasznos védőmunkájával érte el, hogy csapata, a Spezia ne kapjon gólt az ötödik fordulóban.

Bőle Lukács nélkül nyert 3-2-re a CSMS Iasi a román élvonal kilencedik fordulójában a Pandurii ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik